Subscriu-te a la
 
Auditori de l'Ateneu > Venda d'entrades

Venda d'entrades

SOCIS DE JOVENTUTS MUSICALS DE BANYOLES

Es beneficien d'un 50% de descompte sobre el preu general de l’entrada per a tots els concerts que organitza l’entitat. Igualment tindran un 10% de descompte en els concerts de músiques modernes de la programació estable de l'Auditori de l'Ateneu. Poden retirar les entrades a l'Oficina d'Atenció Ciutada o a les Taquilles del propi Auditori de l'Ateneu en els horaris indicats presentant el seu carnet de l'any en curs.

Fes-te soci de JMB!

 

VENDA ANTICIPADA

Programació Estable d’Arts Escèniques

Web: a través del web CulturaBanyoles, apartat Comprar Entrades (les 24h.) (Servei sense comissions).

 

A les Oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Passeig Indústria, 25. Telf: 972 57 00 50): de dilluns a dijous de 2/4 de 9 del matí a 3/4 de set de la tarda i els divendres de 2/4 de 9 del matí a 3/4 de 5 de la tarda. (Pagament en efectiu. Servei sense comissions)

 

MATEIX DIA DE L’ESPECTACLE

A la taquilla del Teatre Municipal de Banyoles, una hora abans de la representació (Pagament en efectiu)

 

…………………………………………………………………………………………

 

ABONAMENTS Aquesta temporada s'ofereix la programació amb una oferta d’ABONAMENTS al públic general.

 

Amb el nou sistema de venda d’entrades per Internet ara pots comprar diferents modalitats d’abonament i imprimir-te les entrades des de casa, amb una forma de pagament totalment segura i sense condicions. També es podran comprar els abonaments personalment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles, en horari d’oficina, de 8:30 h a 19 h.

  

Els abonaments inclouen els espectacles de teatre, música i dansa de la Programació Estable d’Arts Escèniques de Banyoles (al Teatre Municipal, l’Auditori de l’Ateneu o la Factoria d’Arts Escèniques).  No inclou els espectacles de caràcter familiar.

 

CONDICIONS DELS ABONAMENTS

Cada abonament és individual, l’abonat té dret a una entrada com a màxim per a cada espectacle. Els abonaments es podran adquirir en qualsevol moment de la temporada; sempre que quedin suficients espectacles per arribar al número mínim per a cada modalitat. Cal tenir en compte que quant abans es facin l’emissió de les entrades, millor seran les localitats.

En cap cas no es podràs anul·lar l’abonament.

———————————————————————————- 

INICI DE LA VENDA D’ABONAMENTS:

A partir del 2 de setembre

INICI DE LA VENDA D’ENTRADES:

A partir del 5 de setembre

———————————————————————————

 

ALTRES DESCOMPTES 

 

DESCOMPTES PER ALS ALUMNES I PROFESSORS DE L’AULA DE TEATRE I L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE BANYOLES S’estableix un 20% de descompte sobre el preu general de l’entrada (llevat dels espectacles familiars), presentant l’acreditació corresponent a la taquilla de venda d’entrades.

 

DESCOMPTES PER A MENORS DE 26 I MAJORS DE 65 ANYS S’estableix un 15% de descompte sobre el preu general de l’entrada (llevat dels espectacles familiars), presentant el DNI a la taquilla de venda d’entrades.

 

DESCOMPTES PER A FAMÍLIES NOMBROSES, MONOPARENTALS, DISCAPACITATS I ATURATS. S’estableix un 15% de descompte sobre el preu general de l’entrada (llevat dels espectacles familiars), presentant el carnet identificatiu corresponent a la taquilla de venda d’entrades.

 

SOCIS EL CLUB DEL SUBSCRIPTOR – EL PUNTAVUI Les entrades dels espectacles que tinguin reserva d’entrada per als socis d’El Club del Subscriptor d’El Punt Avui cal que es recullin, prèvia presentació de la targeta, com a mínim mitja hora abans dels espectacles. En cas contrari, l’Organització es reserva el dret de vendre l’entrada.

····················································································

 

Els menors d’1 any tenen entrada gratuïta, sense localitat assignada en els espectacles familiars.

No es podran efectuar descomptes en determinats espectacles que tinguin unes condicions especials de producció.

Aquests descomptes no són acumulables.

····················································································

 

Condicions de la venda d’entrades

- No s’admeten devolucions o canvis d’entrades.

- No es reserven entrades.

- No es permet l’accés a les sales durant el desenvolupament dels espectacles, llevat de la mitja part (quan n’hi hagi).

- No es permet fumar, menjar ni beure en qualsevol dels espais del Teatre Municipal.

- L’organització es reserva el dret a variar qualsevol aspecte d’aquest programa, sempre que sigui imputable a raons que li sigui alienes.

………………………………………………………………………………….

 

Per a més informació sobre la programació, podeu consultar el web www.cultura.banyoles.cat

 

Per a més informació sobre la venda d’entrades, podeu enviar un correu electrònic a taquilles@ajbanyoles.org  o al telèfon 972 58 18 48.

 

Ajuntament de Banyoles. Àrea de Serveis a les Persones -  CULTURA

Venda d'entrades
 
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya