Subscriu-te a la
 
Música i Patrimoni (2004-2014) > Cicle 2010-11
Venda d'entrades

Concert gratuït

DIEGO CATALÁN, piano

Diego Catalán Flores, piano

Obres de Mendelssohn, Fauré i Albéniz.

Data22/05/2011

Hora19:00h

Lloc Església de Santa Quitèria (Sant Miquel de Campmajor)

Diego Catalán (1991) ingressa al Conservatori Professional de Música de Cuenca Pedro Aranaz i estudia amb José Mª Martínez Toledo. Realitza diversos cursos de perfeccionament de piano amb Guillemo González, Elena Orobio, Iván Cítera. Ha participat en concursos nacionals i internacionals dels quals ha obtingut el primer premi al Concurs Infantil de Piano Santa Cecilia (Segovia), el Concurs de la Diputació d’Albacete (2003 i 2007), el Concurs Infanta Cristina (2004, 2008), el Rotary Club de Valladolid (2006), el Certamen Intercentros, el Concurs  Internacional Ciutat de Carlet o el Marisa Montiel, entre d’altres.

És seleccionat pel jurat del Concurs Infanta Cristina per a representar a l'Estat espanyol al Festival Internacional Steinway (Hamburg, 2008). Ha actuat com a solista amb l’Orquestra Presjovem (Córdoba) i amb l’Orquestra del Conservatori Pedro Aranaz de Cuenca. Ha participat al programa Otros Músicos de RTVE, al Teatre Monumental de Madrid i en l’enregistrament d’un CD. Ha ofert nombrosos concerts i recitals al Festival de Segovia, per a la Fundació Euterpe, l’Auditori Conde Duque de Madrid, a Cuenca i a Alemanya.

Actualment, ha finalitzat el 6è curs d’ensenyament professional al Conservatori Pedro Aranaz amb José María Martínez Toledo.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya