Subscriu-te a la
 
Cursos (2013- ) > Qui té por de la clàssica?
Venda d'entrades

30 € curs / 12 € sessió (6 € socis de JMB)

QUI TÉ POR DE LA CLÀSSICA?

DEL VERISME AL BEL CANTO (III): ''LA BOHÈME''

Data07/06/2014

Hora10:30h

Lloc Ateneu - CMEM (Banyoles)

Darrera entrega trimestral del curs d’audició musical de Rafael Esteve. La temàtica d’aquest nou cicle està centrada en les dues grans darreres escoles operístiques italianes, a cavall dels segles XIX i XX. El verisme i el bel canto varen donar alguns dels títols més populars del repertori operístic i el curs n’analitzarà tres de tres autors diferents: Leoncavallo, Donizetti i Puccini. En aquesta edició de Qui té por de la clàssica? sonaran doncs algunes de les àries i escenes més belles tel gènere líric. Prepareu els binoculars i poseu-vos còmodes a la vostra llotja, l’òpera és a punt de començar.

PROFESSOR

Rafael Esteve i Alemany és professor d’Història de la Música al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, assagista i reconegut divulgador de la música clàssica al nostre país.

 

INSCRIPCIONS

A l'Ateneu - Centre Municipal d'Estudis Musicals (Plaça Major, 40) de dilluns a dijous de 16 h a 20 h i divendres de 10 h a 13 h, escrivint a ateneu@ajbanyoles.org o per telèfon al 972576049.

 

Totes les sessions tenen lloc a la Sala 0 de l'Ateneu - CMEM (primer pis, accés habilitat amb ascensor per planta baixa).

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya