Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Documents adjunts:

Quartet Gerhard i Claudio Martínez Mehner, un encontre excepcional a l'Auditori de l'Ateneu

El pianista hispanoalemany imparteix també dos cursos de cambra i piano a l'Ateneu-CMEM
08/06/2013

Aquest proper diumenge 9 de juny a les 19 h, l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles serà l'escenari d'un encontre musical d'alt nivell: l'artista resident Bunge 2013 de l'auditori banyolí, el Quartet Gerhard, ofereix el segon concert de la seva residència amb un convidat excepcional, el pianista hispanoalemany Claudio Martínez Mehner. Junts intepretaran una de les obres mestres del repertori, el quintet de Brahms, en la que promet ser una de les cites destacades de l'any pel què fa a música clàssica a l'Auditoride l'Ateneu.

 

Claudio Martínez Mehner està considerat un dels pianistes més singulars de la seva generació, però alhora és un dels joves docents més sol·licitats del moment, impartint les seves classes a Basilea, Madrid, Cortina i d'altres centres europeus de referència pel què fa a la formació musical superior. Coinicidnt amb el seu concert amb el Quartet Gerhard, el músic hispanoalemany imparteix sengles cursos internacionals d'especialització a l'Ateneu-CMEM. En concret un curs de música de cambra (7, 8 i 9 de juny) i un curs de piano (10, 11 i 12 de juny) en el qual hi prendran part grups i solistes emergents de Catalunya, Espanya i d'altres països europeus.

 

Ambdues iniciatives són doncs un bon exemple de la interacció entre activitat concertística i activitat formativa que caracteritza l'Ateneu-CMEM i Joventuts Musicals de Banyoles.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya