Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Claudio Martínez Mehner i el Quartet Gerhard impressionen amb un recital pel record

Ovació de gala a la seva interpretació del quintet de Brahms
09/06/2013

Un dels concerts més espectaculars en el què va de temporada. Així es pot catalogar el segon recital del Quartet Gerhard com a artista resident Bunge 2013 de l'Auditori de l'Ateneu. Una vetllada pel record en què el públic va dedicar una llarga ovació als intèrprets. Hi va ajudar en bona mesura l'artista convidat que els Gerhard havien escollit per a l'ocasió, el pianista hispanoalemany Claudio Martínez Mehner. Un intèpret singular i diferent que no es prodiga molt en concerts per l'estat.

 

Martínez Mehner i els Gerhard van protagonitzar un encontre musical excepcional, interpretant junts el cèlebre quintet de Brahms. Prèviament, a la primera part, el quartet havia ofert una impecable lectura de la tercera de les obres que a aquesta formació dedicà Schumann. Però l'apoteosi arribà a la segona part amb Brahms. Martínez Mehner va portar els joves integrants del quartet a cotes d'excel·lència d'entre les més altes que s'han assolit a l'Auditori de l'Ateneu.

 

Pels qui no van poder assistir al concert queda el consol que aquest recital va ser enregistrat per Catalunya Música, emisora que l'emetrà properament, i a més serà ofert en el circuit de la UER, la Unió Europea de Radiodifusió.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya