Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Joventuts Musicals de Banyoles, nova entitat gestora de l'Ateneu - CMEM des de l'1 de juliol

L'entitat garanteix la continuïtat de l'oferta educativa i cultural de l'equipament
03/07/2013

L'Ateneu - CMEM de Banyoles ha iniciat una nova etapa des de l'1 de juliol. A partir d'aquesta data l'entitat Joventuts Musicals de Banyoles (JMB) ha rellevat l'empresa Alter Sinergies en la gestió de l'equipament municipal, que aglutina els principals serveis i ofertes educatives musicals de la ciutat. Aquest relleu ha estat el resultat d'un concurs públic en el qual la proposta de JMB es va imposar a les altres presentades, tal com va aprovar el Ple Municipal de l'Ajuntament de Banyoles el passat 17 de juny. La concessió administrativa d'aquest servei públic inclou la gestió de l'Escola Municipal de Música (EMMB) així com la de l'Ateneu Bar.

 

JMB assumeix la gestió de l'Ateneu - CMEM amb la voluntat de donar total continuïtat al projecte educatiu que s'hi ve realitzant en els darrers anys tant des de l'EMMB com des del Taller de Música. En aquest sentit durant el curs 2013-14 es completarà el procès d'integració d'ambdues ofertes, la de l'EMMB i el Taller, en una de sola. En aquesta mateixa línia de continuïtat, la gestió de l'Ateneu Bar ha estat subarrendada a la mateixa empresa que ha dut a terme l'explotació comercial d'aquest establiment els darrers anys.

 

Joventuts Musicals de Banyoles és una entitat fortament arrelada en la vida cultural banyolina. Creada el 1999, fins a l'actualitat porta organitzades més de 400 activitats, destacant d'una banda la programació de concerts de l'Auditori de l'Ateneu (equipament del qual n'és el programador principal) i de l'altra la temporada Música i Patrimoni al Pla de l'Estany (MiP). Forma part de la xarxa de Jeunesses Musicales International i de la Federació de Joventuts Musicals de Catalunya, fet que li permet estar connectada amb el què la Unesco considera "el moviment cultural juvenil més important del món".

 

Des de JMB es vol expressar un sincer agraïment a l'empresa Alter Sinergies per l'excel·lent feina realitzada durant 9 anys i per la col·laboració en el traspàs dels serveis de l'equipament, així com desitjar-los tots els èxits en els nous projectes de d'ara en endavant comenci.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya