Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Continuïtat en l'oferta educativa de l'Escola Municipal de Música de Banyoles

Es mantenen les taxes i preus de matrícula del darrer curs
29/07/2013

Joventuts Musicals de Banyoles, el nou gestor del Centre Municipal d'Estudis Musicals de Banyoles, té previst desenvolupar un projecte continuista i que mantingui la línia que se seguia en els darrers anys. 

 

Segons el president de Joventuts Musicals de Banyoles, Miquel Cuenca, la prioritat és que aquest canvi administratiu intern no repercuteixi als usuaris del centre. En aquest sentit es mantindran els preus de les matrícules i les tarifes que s'aplicaven l'any passat, també hi haurà el mateix equip directiu i de professorat. També es continuarà amb el nou pla d'estudis que ha vingut donat per la fusió de l'EMMB amb el Taller de Música de Banyoles. 

 

D'aquesta manera, el nou projecte de l'Escola de Música té l'objectiu que l'usuari no noti cap mena de canvi, de manera externa. Aquest és un dels factors que els van puntuar a l'hora d'avaluar el projecte per concedir la gestió de l'equipament. També es va valorar la implantació de l'entitat Joventuts Musicals a Banyoles, ja que durant els darrers 14 anys ha programat diversos actes culturals i musicals a la ciutat i comarca. Miquel Cuenca assegura que tot i que Joventuts Musicals i l'Escola de Música es mantindran com dos entitats independents, les sinergies que es poden crear seran molt positives.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya