Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Altres imatges de la notícia:
 

El Trio Lorca inaugurarà el MiP 13-14 el proper 29 de setembre a Camós

És un avanç de la nova temporada de concerts, que es presentarà en roda de premsa el dia 23
20/08/2013

El proper 23 de setembre es presentarà en roda de premsa a Can Puig de la Bellacasa, seu del Consell Comarcal del Pla de l'Estany, una nova edició del MiP, la popular temporada de concerts Música i Patrimoni al Pla de l'Estany. Abans d'aquesta presentació oficial de la temporada 13-14 però, Joventuts Musicals de Banyoles, entitat organitzadora del MiP, us avança que el concert inaugural tindrà lloc el diumenge 29 de setembre a les 19 h a l'església de Sant Vicenç de Camós, dins el bell conjunt medieval de La Sala. Aquest concert inaugural es fa coincidir amb les Jornades Europees del Patrimoni.

 

L'encarregat de donar el tret de sortida del MiP 13-14 serà un vell conegut de JMB, el TRÍO LORCA, integrat per Elena Rey, violí, Antonio Martín, violoncel, i Noelia Rodiles, piano. Aquest conjunt excepcional fou el primer artista resident de l'Auditori de l’Ateneu de Banyoles, el 2011. Llavors s’anomenava Trio Mozart de Deloitte, un nom propietat de l’Escola Superior de Música Reina Sofía que han utilitzat diverses formacions que han passat per aquest centre, però cap amb l’excel·lència i èxit d’aquests tres músics que ara inicien una nova etapa professional com a Trío Lorca. El conjunt es presentarà a Camós amb un repertori exquisit que inclou obres de Haydn, Schubert i Beethoven.

 

El Trio Lorca es creà el 2008 al Reina Sofía, escola de la qual n’han estat alumnes els seus tres integrants. Han rebut classes de Marta Gulyas, professora de l’Institut Internacional de Música de Cambra de Madrid, i Luís Fernando Pérez. Han rebut també classes de Menahem Pressler, Ferenc Rados i Bruno Canino. Obtenen el Primer Premi del Concurs de Música de Cambra “Ciutat de Manresa” i, ja el 2009, són guardonats amb el Primer Premi del prestigiós Concurs Permanent de Joves Intèrprets de Joventuts Musicals d’Espanya, d¡on han sorgit d’altres grups de cambra de referència com ara el Quartet Casals. En el seu periple a l’Escola Reina Sofía van ser nombrats el grup més rellevant de la càtedra de música de cambra. Han actuat en diversos auditoris de Madrid, Catalunya, els Països Baixos i Itàlia i han participat en els cursos d’estiu de Santander i al Festival de Música Isaac Albéniz de Camprodon, així com al Festival de Joves Virtuosos de Tunis. Després de la seva exitosa experiència de 2011 com a primer artista resident de l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles, tornen a les programacions de JMB amb més força que mai.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya