Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Altres imatges de la notícia:
 

Subramaniam, Quartet Gerhard i Sant Andreu Jazz Band, noms propis de la programació de JMB a l'Auditori de l'Ateneu

La temporada de tardor s'ha presentat avui en roda de premsa
02/09/2013

Avui s’ha fet la presentació oficial de la Programació Estable d’Arts Escèniques de Banyoles. Més de 40 activitats, 22 de les quals de programació estable conformen una tardor teatral i musical plena de propostes per a tots els gustos. Com ve essent habitual Joventuts Musicals de Banyoles aporta el gruix dels concerts de l'Auditori de l'Ateneu.

 

Pel què fa a la programació musical iniciarem la tardor, el 14 de setembre, amb el conjunt de música clàssica, El Teatre Instrumental, acompanyat pel gran clarinetista italià Lorenzo Coppola actuant com a mestre de cerimònies, una proposta radicalment diferent d’acostar-nos a la música clàssica.

 

Els amants del flamenc, el 21 de setembre a l’Auditori de l’Ateneu, tenen una cita ineludible amb la cantant Rosalía, una de les veus amb més projecció de l’escena actual, que presentarà una proposta intimista i personal.

 

El Quartet Gerhard, artista resident de l’Auditori de l’Ateneu durant aquest any 2013, realitzarà els dos últims concerts de la seva residència, el 6 d’octubre, juntament amb l’actor Lluís Soler, ens presentarà l’espectacle El món d’ahir, i l’1 de desembre clourà la seva residència amb Rigraziamento, que inclourà l’estrena absoluta d’una obra del jove compositor reusenc Joan Magrané encarregada especialment per l’ocasió.

 

El dia 9 de novembre, a l’Auditori de l’Ateneu podrem gaudir d’un dels noms propis d’aquesta temporada, L. Subramaniam, gran mestre del violí indi i un autèntic mite vivent de la música de la Índia. A Banyoles hi oferirà el seu únic concert a Catalunya.

 

Completen la programació musical de Joventuts Musicals, el Quartet STN & Eduard Mas amb la presentació de Capsigranys, i la Sant Andreu Jazz Band de Joan Chamorro amb un concert adreçat al públic familiar.

 

En referència a les propostes de músiques modernes, destaquen noms propis tan destacats dins el panorama musical com; El petit de Cal Eril, amb la presentació del seu nou disc La figura del buit, Maika Makovski, que desgranarà a l’Auditori de l’Ateneu i en un format despullat, les cançons que l’han acompanyat al llarg de la seva trajectòria, i Verd i Blau amb la presentació oficial del seu nou disc Tocar l’horitzó del seu nou disc.

 

Juntament amb la programació estable d’arts escèniques, s’ha presentat també la programació de l’Ateneu Bar i les propostes formatives de l’Escola Municipal de Música de Banyoles, ambdues gestionades per Joventuts Musicals de Banyoles.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya