Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Documents adjunts:

Lorenzo Coppola i El Teatre Instrumental presenten a l'Auditori de l'Ateneu la seva radical relectura del concert clàssic

Aquest dissabte, amb l'espectacle ''Nocturns per el rei de Nàpols''
13/09/2013

El prestigiós clarinetista i director italià Lorenzo Coppola inaugura aquest dissabte 14 de setembre a les 21 h la temporada de setembre a desembre de l'Auditori de l'Ateneu al capdavant del conjunt El Teatre Instrumental, una de les formacions de música antiga més interessants sorgides els darrers temps a Catalunya. I es presenten a Banyoles amb el concert "Nocturns per el rei de Nàpols", on el grup interpreta un repertori d'obres de Joseph Haydn amb la seva peculiaríssima manera d'entendre el concert clàssic.

 

De fet El Teatre Instrumental s'està fent popular al nostre país gràcies a la seva proposta de recital clàssic radicalment diferent, concebut per aproximar aquest repertori al públic, interactuant amb ell i fent-lo viure les obres interpretades més intensament. AIxí, s'eliminen tots aquells aspectes que ritualitzen els concerts clàssics (vestuari, separació entre escenari i platea, etc) a fi de convertir cada concert en una experiència pròxima. El propi Coppola fa de mestre de cerimònies d'aquesta vetllada sens dubte singular.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya