Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Miquel Samaniego és l'autor de la imatge de la temporada Música i Patrimoni 2013-14

És membre del col·lectiu artístic TINTXXI
23/09/2013

Des de la temporada 2011-12, Joventuts Musicals de Banyoles dóna l’oportunitat a un creador emergent vinculat a la comarca a què signi la imatge del cartell de la temporada Música i Patrimoni. Si el 2011 va ser Clara Gispert i el 2012 Xavi Olmos, enguany l'artista escollit ha estat Miquel Samaniego, el qual ha ideat una imatge en la línia de la seva pintura matèrica, amb una trompa levitant damunt d’un paisatge vaporós evocatiu de l’estany. Una imatge que Samaniego ha aclarit que és també un homenatge a un gran creador local com fou Lluís Güell.

 

Miquel Samaniego és un artista de la comarca. Un cop finalitzada la Carrera universitària de belles arts, va centrat la seva activitat artística en crear una obra personal i molt potent. Treballant amb materials com el guix, el fang i  la pols de marbre, entre d’altres, construeix les seves creacions sobre el suport de planxes de ferro oxidades.

 

Actualment treballa com a professor a la Universitat de Barcelona, I desenvolupa tallers artístics per a nens i nenes de les escoles de Banyoles i també és membre del col·lectiu artístic TINTXXI que gestiona i dinamitza la sala municipal d’exposicions La Llotja del Tint.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya