Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Publicat el Quadern núm. 35 del CECB: 'La música culta a les comarques gironines'

Recull les ponències del XXI Col·loqui de Tardor, coorganitzat per JMB
13/12/2015

Ja està disponible el volum núm. 35 dels Quaderns del Centre d’Estudis Comarcals de Banyoles, que recull les ponències que es van presentar al XXI Col·loqui de Tardor, titulat La música culta a les comarques gironines: dels trobadors a l’electroacústica, celebrat el novembre de 2014 i coorganitzat en aquella ocasió per Joventuts Musicals de Banyoles.

 

El llibre inclou set ponències, ordenades cronològicament segons la temàtica, signades per reputats especialistes com són Maricarmen Gómez Muntané, Emili Ros-Fàbregas, Jaume Pinyol, Josep Pujol, Joaquim Rabaseda, Lluís Brugués i Josep Manuel Berenguer. Des de la música medieval fins a l'experimental passant pel Renaixement, el Barroc i el Romanticisme musicals, el volum és un bon reflex dels darrers estudis que s'estan efectuant sobre el patrimoni musical gironí. La introducció corre a càrrec dels dos editors, Mari Carmen Pardo i Miquel Cuenca

 

Els socis de JMB podran recollir-ne un exemplar gratuït a la seu de l'entitat (C. Major, 3, baixos) en horari de dilluns a dijous de 15 h a 19 h i divendres de 9 h a 13 h.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya