Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Luar Na Lubre, Fred Hersch, Marinah & Chicuelo o la BJO, noms propis de la nova programació de l'Auditori de l'Ateneu

Les entrades ja estan a la venda
17/12/2015

Avui s’ha fet la presentació oficial de la programació estable d’Arts Escèniques de Banyoles. Joventuts Musicals de Banyoles aporta fins a 9 dels concerts inclosos en la programació de l’Auditori de l’Ateneu, conformant una temporada ambiciosa, diversa i equilibrada, en al qual tots els gèneres musicals representats compten amb noms destacats.

 

Així, pel què fa a les músiques del món o músiques d’arrel, sobresurten els noms de Luar Na Lubre i Marinah (Ojos de Brujo) & Chicuelo. El conjunt gallec Luar Na Lubre, referència indiscutible de la música celta estatal, actuarà el dia 27 de febrer (21 h) presentant el seu nou treball Extra Mundi (Warner, 2015). Es tracta de la gira de 30è aniversari d’aquest veterà i mític conjunt que oferirà dos únics concerts a Catalunya (l’altre serà el dia abans com a cap de cartell del Festival Tradicionàrius de Barcelona). No menys destacada és la proposta de Marinah (Ojos de Brujo) & Chicuelo, que el 24 d’abril la presentació a les comarques gironines del seu disc Sintonías recent sortit del forn.

 

Pel què fa al jazz, hi trobem un dels noms més destacats. Es tracta del pianista nordamericà Fred Hersch, considerat un dels grans del jazz del seu país i mestre de Brad Mehdlau, que oferirà només tres concerts a l’estat amb el seu trio: al Auditorio Nacional de Madrid, al Teatro de la Maestranza de Sevilla i... el 28 de maig a Banyoles! Abans, el 30 de gener, s’haurà pogut escoltar la considerada millor big band del nostre país, la Barcelona Jazz Orquestra.

 

En l’àmbit de la música clàssica destaca el nom del que serà l’artista resident de l’Ateneu – CMEM 2016, el baríton Josep-Ramon Olivé. Al primer semestre de l’any ofderirà sengles concert, un d’àries barroques amb el conjunt Vespres d’Arnadí (12 de març) i un altre de Lied romàntic amb el pianista Jordi Armengol (11 de juny). Sense deixar l’àmbit de la música clàssica, el pianista banyolí Marc Serra serà l’encarregat d’estrenar amb tots els honors el noi piano amb el qual es dota l’Auditori de l’Ateneu. Serà el 24 de gener i serà de fet el primer concert de la programació de música.

 

Una programació que completa el Cor Geriona, que el 15 d’abril oferirà a Banyoles un dels darrers concerts de la gira de presentació del seu segon disc, Instants. El públic familiar també tindrà una cita imperdible de la mà de The Pinker Tones, que presentaran l’espectacle Rolf i Flor a Londres, tercera entrega de la saga que han fet amb aquests dos personatges.

 

Tots els socis de JMB es beneficien d’un 50% de descompte en el preu de les entrades a tots aquest espectacles.

 

Les entrades es posaran a la venda a partir del dijous 17 de desembre a les 12 h, a www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h i els divendres de 8:30 h a 16:45 h).

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya