Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Els grans ballets russos i una introducció a Mahler, nous cicles del curs ''Qui té por de la clàssica?''

Torna el popular curs d'audició musical de Rafael Esteve
27/12/2016

Torna un dels cursos més arrelats de l’oferta de l’Ateneu – CMEM, impulsat per Joventuts Musicals de Banyoles, Qui té por de la clàssica?, en el marc de la programació de cursos formatius pel període de gener a juliol de 2017.  Es tracta del curs d’audició musical del professor Rafael Esteve, concebut per descobrir pas a pas la música clàssica de manera accessible però intensa, i sense que es requereixin coneixements previs. Aquest semestre, s’ofereixen dos cicles temàtics.

 

El primer cicle, dedicat a un dels grans repertoris de la música russa: la música per a ballet. S’abordaran tres dels ballets més coneguts de tots els temps, en concret El llac dels cignes de Txaikovski (21/01), Petruixka de Stravinski (18/02) i Romeu i Julieta de Prokòfiev (18/03). El segon proposa una aproximació a la obra de Gustav Mahler, incidint en la relació entre la seva producció simfònica i la lírica. En concret es dedicaran tres sessions a la seva Primera Simfonia (29/04), els cicles de cançons o Lieder (20/05) i La cançó de la terra (10/06) respectivament.

 

Com sempre, les sessions tenen lloc en dissabtem de 10:30 h a 13:30 h. El preu d'inscripció a cadascun dels dos cicles és de 30 € cicle (18 € pels socis de Joventuts Musicals de Banyoles) o bé 12 € sessió (6 € pels socis de JMB). Les inscripcions es poden fer telemàticament o bé presencialment a la secretaria de l'Ateneu - CMEM.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya