Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Webern Kammerchor porta un cant a les cultures minoritàries, a l'exili i als refugiats a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles

El concert, a capella i amb piano, agruparà quaranta cantants a l’escenari
13/02/2017

El prestigiós cor de la Universitat de Viena presenta l’espectacle Somewhere, que inclou un recull d’obres populars i tradicionals d’arreu del món, a més de Bártok i Brahms.

 

Webern Kammerchor presentarà Somewhere a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles aquest divendres 17 de febrer (21h, 10 €). El prestigiós cor del departament de Pedagogia Coral de la Universitat de Música i Arts escèniques de Viena interpretarà un repertori que és un autèntic cant a les cultures minoritzades, a l’exili i als refugiats. Així, el programa inclou cançons populars i tradicionals d’arreu del món a més de les Cançons eslovaques de Béla Bartók i de les Cançons gitanes de Johannes Brahms.

 

El concert, a capella i amb piano, agruparà quaranta cantants a l’escenari. Webern Kammerchor, actiu internacionalment, ha fet gires al Japó, als EUA, a Finlàndia, a Alemanya i a França, i acaba de guanyar el Concurs Coral Internacional de Spittal an der Drau (Àustria). El nom del seu nou espectacle, Somewhere, s’ha inspirat en la cançó que Leonard Bernstein va escriure per a West Side Story, en la qual els protagonistes canten el cèlebre “algun dia, en algun lloc i d’alguna manera trobarem el nostre lloc”.

 

Fundat per Herwig Reiter i actualment dirigit per Alois Glassner i Jordi Casals, els membres del Webern Kammerchor s’interessen per una àmplia gama d’estils que van des dels oratoris barrocs fins al pop i al jazz. A més, el grup, dins del programa Choral Bridges (ponts corals), propicia encontres amb cors de cambra d’universitats de música d’arreu del món, com ara l’Acadèmia de Música i Teatre de Munic i el Mississippi Concert Singers dels Estats Units.

 

Les entrades per al concert es poden comprar a través del web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (al passeig de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h i divendres de 8:30 a 17:45 h).

 

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya