Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Christian Scott fa a Banyoles l'estrena estatal del seu nou treball ''Ruler Rebel''

El de l'Auditori de l'Ateneu serà el seu únic concert a Catalunya
29/03/2017

Christian Scott presenta en estrena absoluta a l'estat la seva última producció, Ruler Rebel, que gira al voltant del centenari dels primers discs de jazz.

 

Protagonista el 2006, en paraules de Billboard, del debut “més important que ha vist el jazz en la darrera dècada”, Christian Scott s´ha convertit en un dels grans trompetistes de l’escena nord-americana i un dels compositors amb més traça a l´hora de conjugar jazz amb músiques com el hip hop o el rock. Nebot del llegendari saxofonista Donald Harrison Jr. i nét d´un dels big chiefs més cèlebres de Nova Orleans, aquest jazzman torrencial que va inspirar el personatge de Delmond Lambreaux a la sèrie televisiva Treme, es va convertir després de la devastació de l’huracà Katrina en un símbol de la voluntat, l’energia i el talent necessaris per a seguir creient en el futur del jazz. Requerit per Thom Yorke i Prince, ha publicat en solitari set treballs d´estudi que han tingut una gran repercussió. Scott presenta ara Stretch Music, un disc i una app en què, seguint la seva línia, es proposa “estirar les convencions rítmiques, melòdiques i harmòniques del jazz amb la voluntat d´abraçar tantes formes, llenguatges i cultures musicals com sigui possible”.

 

Trompeta, Reverse Flugel i Sirenette: Christian Scott Atunde Adjuah. Piano: Zaccai Curtis. Baix: Max Mucha. Bateria: Corey Fonville. Saxo: Logan Richardson.

 

Dissabte 1 d'abril, a les 21 h. a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles.

 

Per a més informació: www.christianscott.tv

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya