Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Presentem la nova programació de JMB a l’Auditori de l’Ateneu

Música de qualitat i pensada per a tots els públics
20/07/2017

 La programació que presenta Joventuts Musicals de Banyoles a l’Auditori de l’Ateneu per a la tardor de 2017 s’estrenarà el 16 de setembre amb Néstor Giménez Raw Trio, que proposa un acostament en clau jazzística a alguns del temes més coneguts dels grups de pop-rock de les darreres dècades.   El dia 1 d’octubre Gabriela Montero, artista resident de l’Ateneu – CMEM aquest any 2017 ens oferirà el seu segon concert. En aquesta ocasió, Montero estarà acompanyada per la també pianista Vanessa Pérez, juntes interpretaran obres de piano per a quatre mans i per a dos pianos. El dia 4 de novembre serà el torn de Rubén Fernández & Andreu Zaragoza + Zamak Quartet, que presentaran Girassol, un disc premiat com el millor disc de l’any per l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna.   El 26 de novembre la cantant i actriu cordovesa Mariola Membrives ens oferirà un recital on es podrà escoltar la seva veu melismàtica acompanyada pel genuí toc de la guitarra d’Oliver Haldon. Per últim, tancarà la programació musical el tercer i darrer concert de Gabriela Montero que en aquesta ocasió estarà acompanyada del baríton irlandès Sam McElroy. Un concert que ens mostrarà la part més poètica de les seves facetes.  I no ens volem oblidar del concert més familiar: emmarcat en les activitats de la Festa Major de Sant Martirià 2017, es representarà a l’Auditori de l’Ateneu l'espectacle Tututs!, de la Cobla Bisbal Jove, el 21 d’octubre.

 

Esperem que gaudiu dels concerts!

 

Consulteu la programació aquí: www.jmbanyoles.com

 

Les entrades per a tots els espectacles ja estan a la venda a www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a divendres de 8.30 h a 14.45).

 

RECORDEU: s’estableix un 50% de descompte sobre el preu general de l’entrada per tots els concerts que organitza l’entitat i un 10% de descompte en els concerts de la programació estable de músiques modernes.


0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya