Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Els socis de JMB ja podran portar les entrades dels concerts des de casa

S'introdueix aquesta millora a partir del setembre de 2017
14/09/2017

Amb la voluntat de fer més fàcil i còmoda l'assistència dels socis de JM Banyoles als concerts de pagament, l'entitat i l'Ajuntament de Banyoles han acordat introduïr una millora substancial que s'aplicarà a partir d'aquest quadrimestre de setembre a desembre de 2017.

 

En concret, s'ha habilitat el sistema de venda d'entrades del portal Cultura Banyoles perquè permeti que els socis de JMB puguin imprimir o descarregar-se l'entrada un cop la comprin telemàticament i que ja no els calgui retirar-la a la taquilla de l'Auditori de l'Ateneu amb el codi de reserva. D'aquesta manera s'estalvien cues a les taquilles, especialment als concerts més concorreguts.

 

Cal tenir en compte que:

  • Aquells socis que ja estiguin donats d'alta a Koobin, que és el sistema de venda d'entrades de Cultura Banyoles, ja tindran l'opció d'escollir el 50% de descompte en les entrades dels concerts organitzats per JMB.
  • Els socis que no estiguin donats d'alta, si volen tenir el descompte associat cal que es donin d’alta a Koobin i, un cop ho hacin fet, escriguin a cultura@ajbanyoles.org perquè se'ls pugui associar el descompte.
  • Hi ha 5 tipus de descompte, en funció de si hi ha un únic soci o si a més hi ha els familiars. Cada un d’aquests descomptes està associat a un número màxim d’entrades amb dret a descompte. D’aquesta manera, el soci que és individual només pot comprar una entrada al 50% de descompte, el que són 2 només dues i així successivament.
  • El descompte del 10% dels concerts de músiques modernes funcionarà com fins ara amb la validació a taquilla, només es pot associar un sol descompte a cada soci.

 

Per qualsevol dubte, els socis de JMB es poden adreçar a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Banyoles (972581848 o bé cultura@ajbanyoles.org).

 

Aquesta millora s'aplica ja des del primer concert d'aquesta temporada, aquest dissabte 16 de setembre amb el Néstor Giménez RAW Trio.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya