Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Altres imatges de la notícia:
 

Mísia, Janoska Ensemble i Marco Mezquida com a artista resident, noms destacats de JMB a l'Auditori de l'Ateneu de gener a juny de 2018

Deu concerts conformen una programació eclèctica i ambiciosa
14/12/2017

Avui s’ha fet la presentació oficial de la programació estable d’Arts Escèniques de Banyoles. Gairebé 45 funcions i 30 espectacles de programació estable conformen la proposta pel primer semestre de 2018. Joventuts Musicals de Banyoles aporta 10 dels 12 concerts que se celebraran a l'Auditori de l'Ateneu, amb noms internacionals tan destacats com la cantant portuguesa Mísia i el conjunt vienès Janoska Ensemble i Marco Mezquida com a flamant artista resident de l'Ateneu - CMEM 2018.

 

El dia 20 de gener (21 h) encetarà la programació el projecte Revisiting Bowie un concert en el qual Adrià Plana & Les Filles Föllen homenatgen la figura de David Bowie, una de les majors icones de la cultura pop, en el segon aniversari de la seva mort. El dia 28 de gener (19 h) el Janoska Ensemble farà el seu únic concert a Catalunya; es tracta d’una formació resultat d’una esbojarrada i singular barreja d’elements i estils (músiques tradicionals de l’antic món austro-hongarès, música clàssica, jazz, pop...) que acaba de presentar a la Konzerthaus de Viena el seu disc editat pel prestigiós "segell groc", Deutsche Grammophon.  

 

El dia 24 de febrer (21 h), el versàtil pianista de jazz, improvisador i compositor Marco Mezquida, que ve de triomfar com a primer artista resident de la història del Voll Damm Jazz Festival de Barcelona, farà el seu concert de debut com a flamant artista resident de l’Ateneu – CMEM 2018 presentant l’espectacle Els somnis de Ravel.

 

El dia 3 de març (21 h) el duet format per la soprano Alba Bosch i el pianista Marc Serra, ambdós del Pla de l’Estany, oferiran un recital de Lied. El dia 24 d’abril (21 h) el flamenc omplirà l’Auditori de l’Ateneu amb el grup Aurora, una aventura musical liderada pel jove cantaor Pere Martínez.

 

El 8 d’abril (12 h) la companyia El nen infinit, amb la clown Clara Del Ruste i Emili Brugalla al piano, presentarà Granados i l’espurna de la felicitat, un espectacle concebut per acostar els més petits a la música del gran Enric Granados d'una manera divertida i amena. El 14 d’abril (21 h) l’Auditori de l’Ateneu acollirà un dels concerts més esperats de la temporada, la gran cantant portuguesa Mísia portarà el seu particular homenatge a Amàlia Rodrigues, exemple màxim del fado, quan es compleixen 15 anys de la seva mort. Serà l'únic concert que oferirà Mísia a Catalunya.

 

El 5 de maig (21 h) la pianista Maria Canyigueral presentarà el seu darrer projecte Avantguarding Mompou, premiat per l’Arts Council d’Anglaterra. El dia 11 de maig (21 h), l’artista resident Marco Mezquida farà el seu segon concert a l’Auditori de l’Ateneu acompanyat de la ballarina i Premi Nacional de Dansa Sol Picó, una trobada entre dos autèntics animals escènics, un espectacle únic que no deixarà indiferent a l’espectador.

 

Finalment tancarà la programació de l’Auditori de l’Ateneu l’òpera La Serva Padrona, a càrrec de la companyia Teatre de les Comèdies.

 

Les entrades es posaran a la venda a partir de demà divendres a les 10 h, a www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h i els divendres de 8:30 h a 15 h). Com sempre, els socis de JMB tenen un 50% de descompte sobre el preu de cada concert que organitza l'entitat.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya