Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Altres imatges de la notícia:
 

Comença la campanya de renovacions i altes de socis de JMB 2018

Tots els socis rebran com a obsequi el disc del baríton Josep-Ramon Olivé editat per l'entitat
07/01/2018

Com cada any pels volts de Nadal, comença la campanya de renovacions i altes de socis de Joventuts Musicals de Banyoles, en aquest cas per a tot el recent estrenat 2018.

 

Ara és el moment idoni per donar-se d'alta de soci de l'entitat ja que així es gaudirà de tots els avantatges durant tot un any sencer. Aquelles persones que es vulguin donar d'alta de socis ho poden fer a través del web de JMB, en el següent formulari telemàtic.

 

A tots els socis amb quota vigent se'ls passarà rebut bancari durant la setmana del 8 al 12 de gener. Per a qualsevol modificació de dades, poden escriure a secretaria@jmbanyoles.com. Tant ells com els nous socis rebran els carnets 2018 a casa seva junt amb un obsequi: el disc del baríton Josep-Ramon Olivé amb un recull de les seves actuacions a l'Auditori de l'Ateneu com a artista resident 2016.

 

Es mantenen les quotes de 27 € pels socis individuals i 55 € pels familiars (amb 1 titular i 4 beneficiaris). Amb el carnet de soci es diposa d'un 50% de descompte en el preu d'entrada de tots els espectacles i activitats organitzats per l'entitat, especialment en la programació estable de l'Auditori de l'Ateneu. Aquest primer semestre de 2018 els concerts inclosos en aquest descompte són:

 

 

Ser soci de JMB doncs és la manera més econòmica i accessible de gaudir d'una programació de qualitat i molt propera.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya