Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Comença la campanya de renovacions i altes de socis de JM Banyoles 2019

Els socis rebran com a obsequi el disc de l'Ethno Catalonia 2018 i disposaran d'un nou horari d'atenció setmanal
27/12/2018

Com cada any pel mes de desembre, comença la campanya de renovacions i altes de socis de Joventuts Musicals de Banyoles per a l'any natural 2019. Enguany a més es produeixen diverses novetats pel què fa a l'atenció als socis.

 

Així, el lloc d'atenció oficial al soci torna a ser la seu social de l'entitat, al Carrer Major, 3 baixos. Hi haurà un horari d'atenció específic al socis, els dijous de 9 a 13 h essent aquesta a càrrec de la nova secretària tècnica, la Montse Baeza (info@jmbanyoles.com / 972 57 33 16).

 

D'altra banda aquesta setmana es començaran a girar per domiciliació bancària les quotes de socis de 2019, que es mantenen en els mateixos imports que els darrers dos anys: 27 € (individual) i 55 € (familiar). Qualsevol canvi que els socis hagin introduït en les seves dades bancàries el poden notificar a la secretaria tècnica de l'entitat. Podeu consultar aquí les condicions i descompte dels socis. Els socis gaudeixen d'un 50% de desecompte en tots els concerts de pagament que organitza l'entitat a l'Auditori de l'Ateneu o en qualsevol altre espai. Fer-se soci de JM Banyoles és doncs la manera més económica de gaudir d'una programació musical de primer nivell i per tots aquells interessats en donar-se d'alta ara és el millor moment. Ho poden fer a través del FORMULARI D'ALTA DE SOCI DE JM BANYOLES

 

A partir de l'1 de gener els socis rebran els carnets físics a l'adreça postal que hagin indicat. Junt amb els carents els socis rebran el cd de l'Ethno Catalonia 2018 com a obsequi de Nadal. Aquest disc recull el concert final de l'Ethno Orchestra amb 40 músics procedents de més d'una dotzena de països diferents. Amb els carnets 2019 els socis de l'entitat poden comprar les entrades amb un 50% de descompte de la Programació de JM Banyoles a l'Auditori de l'Ateneu de gener a juny de 2019.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya