Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

JM Banyoles inaugurarà la seva nova seu en propietat el proper 3 de maig coincidint amb el vintè aniversari de l'entitat

Es tracta d'un local en ple centre de la ciutat, a l'Avinguda Països Catalans, 24
16/04/2019

Joventuts Musicalsde Banyoles celebra aquest 2019 el seu vintè aniversari. I coincidint amb aquesta celebració l'entitat fa un pas endavant molt important: inugurar una seu en propietat que va adquirir a finals de 2017 i que actualment està acabant de reformar.

 

L'acte inaugural tindrà lloc el divendres 3 maig a les 19 h i comptarà amb la presència de Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i alcalde de Banyoles; Jordi Xargay, president del Consell Comarcal del Pla de l'Estany, i Jordi Bosch, regidor de Cultura, Festes i Patrimoni. A banda, hi intervindrà l'acordionista serbi Nikola Tanaskovic, el qual oferirà 3 microconcerts en la sala de reunions del local (18:30 h, 19:45 h i 20:15 h respectivament). En cadascun d'aquests microconcerts Tanaskovic interpretarà obres diferents i fins i tot l'estrena absoluta d'una peça del compositor Antonio Lauzurika. Totes les activitats i el piscolabis que inclouran seran gratuïts i estaran oberts a tothom.

 

El local es troba ubicat a l'Avinguda Països Catalans número 24 baixos local 2 i es tracta per tant d'una seu molt cèntrica i visible, ja que es troba a la cruïlla entre el Passeig de la Indústria -que mena de l'Ajuntament a la Plaça Major- i l'Avinguda Països catalans, la travessia principal de la ciutat. 

 

L'Associació Joventuts Musicals de Banyoles és una entitat sense ànim de lucre fundada el 28 de gener de 1999 i que va començar la seva activitat pública el 9 de maig d'aquell mateox any amb un concert del Trio Kandinsky al Teatre Municipal de Banyoles. Actualment és l'entitat concessionària de l'Ateneu - CMEM de Banyoles (que inclou l'Escola Municipal de Música de Banyoles), programadora principal de l'Auditori de l'Ateneu, coorganitzadora de la residència i festival Ethno Catalonia a més d'altres activitats i programacions. També ha dut a terme projectes d'àmbit comarcal com la temporada "Música i Patrimoni al Pla de l'Estany"

 

Tot plegat fa de JM Banyoles una entitat fonamental en la vida cultural de Banyoles i la comarca del Pla de l'Estany. Actualment l'associació compta amb més de 400 socis. Han estat presidents de l'entitat Jordi Garcia (1999), Montse Babot (2000-2003), Miquel Cuenca (2004-2009), Josep Calpe (2009-2010) i Miquel Cuenca en una segona etapa (2010-2019) que aquest ja anunciat que clourà un cop inaugurat el mencionat local.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya