Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Altres imatges de la notícia:
 

Rafael Aguirre i la Gio, Chicuelo & Mezquida i Cosmos Quartet, propostes destacades de la programació cultural de tardor

Presentació de la temporada setembre-desembre
26/07/2019

L’Ajuntament de Banyoles va fer pública ahir la programació de tardor de Cultura Banyoles amb una festa de presentació a la Plaça Major oberta a tota la ciutadania. Aquesta ha estat la primera vegada que s’ha volgut donar un format més festiu i proper per a donar a conèixer la programació d’arts escèniques, en què Joventuts Musicals de Banyoles hi aporta el gruix de la programació musical que va presentar el president de l'entitat, Rafel Juanola. L'acte també va comptar amb la participació del regidor de Cultura, Patrimoni Cultural i Festes, Miquel Cuenca.

 

En l’àmbit musical que tindrà lloc a l'Auditori de l'Ateneu destaca, en primer lloc, l’actuació de Chicuelo & Mezquida presentant el seu nou disc No hay dos sin tres (28 de setembre, 21 h), un treball estrenat a l’Auditorio Nacional de Música de Madrid i en el qual donen continuïtat a la seva celebrada  comunió artística. Un altre dels concerts destacats de la temporada serà el tercer i últim concert de l'Artista Resident 2019 de l'Ateneu - CMEM amb el cèlebre Concierto de Aranjuez de la mà de Rafael Aguirre i la GIOrquestra (10 de novembre, 19 h). Un programa d’alta volada per tancar la residència del guitarrista malagueny.

 

També destaca el concert de Cosmos Quartet i Fernando Arias del 21 de desembre, en què un dels quartets de corda més prometedor de l'escenari europeu interpretarà una de les obres mestres de la història de la música de cambra: el quintet pòstum per a dos violoncels de Schubert. Igualment, el 15 de novembre serà el torn d'un dels majors talents del jazz estatal: el trompetista, pianista, compositor i productor eivissenc Pere Navarro presentant els seus dos primers àlbums, Perenne i Pere Navarro Quintet Live in Madrid.

 

Completen la programació de l'Auditori els concerts de Jordi Molina presentant Retrat en groc en homenatge als presos polítics i exiliats i de la formació coral Veus-Cor infantil Amics de la Unió amb l'espectacle Songs of Hope.

 

Per altra banda, cal destacar la programació cultural de l'Ateneu Bar amb activitats gratuïtes cada dijous amb concerts, recitals de poesia i projeccions de documentals.

 

Les entrades per a la programació estable d’arts escèniques de Banyoles es poden adquirir a través de la web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a divendres de 8:30 a 14:45h).

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya