Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Altres imatges de la notícia:
 

La primera edició dels Concerts d’Aigua comptarà amb el compositor i pianista Paco Viciana

La programació musical ha estat dissenyada per JM Banyoles i és una clara aposta pels joves talents i per la qualitat
08/11/2019

El Club Natació Banyoles (CNB) i Joventuts Musicals de Banyoles (JMB) han presentat avui la primera edició dels Concerts d’Aigua a la sala de socis del CNB. El Club Natació Banyoles, que l'any 2025 complirà 100 anys de vida, s'ha proposat recuperar i reivindicar l'històric vessant cultural que va tenir en la dècada dels anys 60 i 70 promovent els Concerts d’Aigua, una nova activitat que se suma a l'àmplia oferta existent ja a la nostra ciutat. Concretament, organitzarà un cicle estable de concerts de música clàssica al llarg de la temporada 2019-2020 gratuïts i oberts a tothom que tindran lloc els diumenges a les 12 del migdia a la sala d'actes del CNB. La primera audició, a càrrec del guitarrista Javier Lucío, tindrà lloc el pròxim 17 de novembre.

 

A l’acte de presentació hi han assistit Toni Bramon, Vocal de Cultura del CNB, i Rafel Juanola, president de JM Banyoles. Segons afirma Bramon, amb els Concerts d'Aigua, que es realitzaran des del mes de novembre fins al mes de maig, “es pretén traslladar la música clàssica a nous escenaris que no siguin un auditori i acostar-la a altres públics de manera més propera i íntima” perquè, així, “es pugui assaborir amb tots els sentits”. Bramon també ha destacat que després de cada recital es servirà un vermut a la terrassa de la mateixa sala d'actes amb vistes a l'Estany i s’ha mostrat “molt satisfet” de la col·laboració amb l’entitat musical per aquest projecte.


La programació musical ha estat dissenyada per Joventuts Musicals de Banyoles (JMB) i, en paraules del seu president, Rafel Juanola, “és una clara aposta pels joves talents i per la qualitat, de la mà d'artistes i grups emergents del panorama musical del nostre país”. Juanola ha detallat que els concerts duraran entre 45 i 60 minuts i ha remarcat el concert extraordinari que oferirà el compositor i pianista Paco Viciana el 15 de desembre. Viciana ha compost una obra exclusiva per a l’ocasió titulada Llums dins l’aigua, que es combinarà amb poemes de Josep Navarro Santaeulàlia.

 

Programació:

 

JAVIER LUCÍO, guitarra

Diumenge 17 de novembre de 2019

 

PACO VICIANA (CONCERT EXTRAORDINARI)

Diumenge 15 de desembre de 2019

 

BERNAT CATALÀ, piano

Diumenge 16 de febrer de 2020

 

DÚO VALLÉS-VERA, saxo i piano

Diumenge 8 de març de 2020

 

OLGA MORRAL, acordió

Diumenge 26 d’abril de 2020

 

DÚO MELÓMANO, soprano i guitarra

Diumenge 17 de maig de 2020

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya