Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Documents adjunts:

Convocatòria eleccions de la Junta Directiva

14/08/2020

En virtut del que disposa l'article 21 dels Estatus Socials de l'Associació Joventuts Musicals de Banyoles es convoca tots els socis i sòcies de l'entitat a les eleccions de la Junta Directiva que tindran lloc el dissabte 5 de setembre de 2020 a l'Ateneu - CMEM de Banyoles, Plaça Major, 40 (Sala 0, Planta 1) durant l'Assemblea General Extraordinària a les 11.30 h en primera convocatòria i a les 12 h en segona convocatòria. En cas que per motius de crisi sanitària no es poguessin portar a terme les assemblees en format presencial, amb l'antelació suficient s'anunciarà la plataforma digital gratuïta per a portar-les a terme de manera telemàtica.

 

L'elecció dels components de la Junta Directiva, per l'Assemblea General, es fa per sufragi universal, directe, lliure i secret mitjançant la presentació de candidatures completes tancades. La persona que encapçala la candidatura que resulti elegida exercirà la presidència i designarà posteriorment, entre els seus membres, els altres càrrecs de la Junta Directiva.

 

Les candidatures presentades formalment tenen dret a una còpia de la llista de membres i dels seus domicilis, certificada per la secretaria, amb el vistiplau de la presidència.

 

Un cop convocada l'Assemblea General, els membres de l'Associació tenen deu dies per a presentar les candidatures i la Junta Directiva ha de facilitar-ne la difusió. Les persones que han estat elegides mantenen els seus càrrecs a la Junta Directiva fins al final del seu mandat, encara que l'Associació a què pertanyin causi baixa com a soci de l'Associació.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya